U tunelu ispod La Manchea pokvario se vlak, evakuirani deseci ljudi

Ilustracija: EPA

PUTNICI u Eurotunelu morali su biti evakuirani iz vlaka nakon što se pokvario ispod La Manchea te su alternativnim prijevozom nakon više od pet sati stigli na odredište. Zbog kvara vlaka jučer predvečer u podmorskom tunelu na liniji od Calaisa do Folkestonea stotine putnika bile su uvedene u alternativni, servisni tunel. 

Videozapisi na društvenim mrežama prikazuju ljude kako hodaju kroz alternativni tunel uz željezničku rutu dugu 31 milju (50 kilometara) između Britanije i Francuske, neki s koferima i psima.

"Sve je bilo kao u filmu katastrofe"

"Servisni tunel bio je zastrašujući", rekla je Sarah Fellows (37) iz Birminghama nakon incidenta. "Sve je bilo kao u filmu katastrofe. Jedna je žena plakala, druga, koja je putovala sama, imala je panični napad", prepričala je.

Drugi putnik, koji nije želio biti imenovan, ispričao je: "Više ljudi se izbezumilo u servisnom tunelu, to je doista čudno mjesto... Bili smo zarobljeni dolje najmanje pet sati." U međuvremenu je putnicima u Calaisu rečeno da ne dolaze na terminal do 6 ujutro u srijedu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.