U zatvoru Bilice opet pronađen mobitel

U SPLITSKOM zatvoru Bilice danas je u ćeliji jednog zatvorenika pronađen mobitel. Prema prvim informacijama, radi se o ćeliji Deana Martedića Điđija. Pravosudni policajci odmah nakon dojave su došli u splitski zatvor. Tijekom pregleda Điđijeve ćelije u kojoj su i ranije nalazili mobitele, policajci su opet našli mobilni uređaj. Sumnja se da je zatvoreniku mobitel dostavio jedan od zaposlenika zatvora.

Iako je ravnatelj zatvora Bilice tvrdio da je kontrola u zatvoru Bilice pojačana, ipak se ponavlja isti slučaj nezakonitog posjedovanja mobitela u ćeliji. Prema neslužbenim informacijama, policija je na tragu zaposlenika zatvora koji je pritvorenicima za pet tisuća eura unosio mobitele u zatvor.

Ministarstvu pravosuđa poslali smo upit o pronalasku mobitela u ćeliji Deana Martedića, no Upravi za zatvorski sustav ni pet sati nije bilo dovoljno za očitovanje. Iz ministarstva su nam poručili da je istraga u tijeku, te da će nas izvijestiti. O mobitelu u ćeliji ne zna ništa ni sudac Damir Romac, koji je zadužen za Martedića i njegovu skupinu koju terete za dilanje marihuane. Mobitel su kod Martedića pronašli i prošlog mjeseca, kad ga je Romac kaznio jednomjesečnom uskratom posjeta.

Dean Martedić Điđi iz Splita je 23-godišnji pritvorenik koji je bio pod USKOK-ovom istragom zbog švercanja i dilanja marihuane iz BiH, a otprije je već odslužio zatvorsku kaznu zbog dilanja heroina i speeda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.