Ubio ženu u SAD-u i objavio video na Facebooku. Gledatelj pozvao policiju

Foto: Facebook

Muškarac iz Bay Area optužen je za ubojstvo nakon što je nasmrt izbo ženu i objavio video njezinih "posljednjih trenutaka" na Facebooku, priopćila je policija San Matea u SAD-u. Ured šerifa okruga Nye u Nevadi obavijestio je policiju San Matea u srijedu poslijepodne da su primili poziv od svjedoka ubojstva, koji je zločin vidio na Facebooku.

Pozivatelj je naveo ime i telefonski broj čovjeka koji je objavio video, prema policiji San Matea. Istražitelji su kasnije uhitili 39-godišnjeg osumnjičenika Marka Mechikoffa.

"Iako je motiv za sada nepoznat, znamo da je Mechikoff nemilosrdno snimio posljednje trenutke života svoje žrtve i objavio video na Facebooku, a zatim pobjegao", rekla je policija San Matea.

Uoči uhićenja, policajci su proveli gotovo tri sata obilazeći stanove u velikom kompleksu prije nego što su pronašli žrtvu u stanu, navodi se u priopćenju. Osumnjičenik je pobjegao, ali su ga policajci uhitili dva sata nakon što su pronašli žrtvu. Policija je izvijestila i da je Mechikoff poznavao žrtvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.