Udruga "Dajmo im šansu" pokreće crowdfunding kampanju za pomoć teško bolesnoj djeci

Screnshot: IndieGoGo

UDRUGA "Dajmo im šansu" danas je pokrenula novi projekt naziva "Ispuni mi želju" kojim žele pomoći teško oboljeloj djeci. Njihov projekt započeo je danas, a za njegovu provedbu pokrenuli su i Crowdfunding kampanju.

U projektu, počevši od danas, svakog dana otvaraju jedno polje malo drukčijeg adventskog kalendara, u kojemu je svako polje želja teško bolesnog djeteta koju je potrebno ispuniti.

Kreiranje mobilne aplikacije "Ispuni želju"

Poručuju kako su do sad obilazili teško bolesnu djecu i darivali ih svim potrepštinama za bolnicu i igračkama, a sada su odlučili nastaviti svoj rad ovim projektom da bi što brže i lakše došli do sve teško oboljele djece i ispunili im skromne želje te barem nakratko vratili osmijeh na njihova lica i olakšali im dane u bolnicama, a roditeljima pružili podršku.

Također su odlučili rad proširiti kreiranjem mobilne aplikacije "Ispuni želju" kako bi postali što dostupniji donatorima i brži u ispunjavanju želja bolesne djece, što je jako bitno u njihovom teškom životnom razdoblju.

Crowdfuning kampanja za izradu mobilne aplikacije

Kako bi skupili sredstva potrebna za izradu aplikacije, pokrenuli su crowdfunding kampanju.

Prvi cilj je skupiti 5 000 dolara koji će biti predujam za kreiranje mobilne aplikacije, a ostatak iznosa za plaćanje i održavanje aplikacije nastojat će prikupljati sponzorstvima, donacijama i članarinama.

"Adventski kalendar je uvod u ovu priču koju ćemo nastaviti kroz aplikaciju pa se nadamo da će njihove skromne želje biti ispunjene jer to je najmanje što im kao društvo možemo pružiti. A želje su zaista raznolike - od špangica za kosu, lopte, lutkica do upoznavanja svojih idola pjevača, nogometaša i slično, pa se nadamo da će na ovaj način njihove želje putem aplikacije biti ispunjene u najkraćem roku. I zato trebamo Vašu pomoć i vjerujemo da ćete imati otvoreno srce za ovu lijepu priču i postati dio nje.

Od srca Vam u ime sve teško oboljele djece zahvaljujemo", poručili su iz Udruge.

Crowdfunding kampanji koju su pokrenuli možete pristupiti putem ovog linka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.