Uhićena dva mladića povezana s pucnjavom u SAD-u ovog vikenda

Ilustracija: EPA

DVA mladića uhićena su zbog povezanosti s pucnjavom koja se protekloga vikenda dogodila u Philadelphiji, javlja AP. Quadir Dukes Hill (18) i Nahjee Washington, koji je na datum pucnjave imao 17, ali sad ima 18 godina, suočeni su s optužbama za ubojstvo dvije od ukupno tri osobe koje su ubijene u pucnjavi. 

>> Pucnjava u SAD-u: Troje ubijeno, 14 ranjenih. Traje potraga za napadačima

Dvojac je uhićen u Richmondu, glavnom gradu savezne države Virginije. Joanne Pescatore, šefica odjela za ubojstva u uredu okružnog tužitelja u Philadelphiji, rekla je da su, prema snimci nadzora, dvojica muškaraca, koji su prijatelji i koji su zajedno pobjegli u Virginiju, nasumično pucala u gomilu. 

Nasumično pucanje

"Čini se da su imali oružje, izvadili ga i počeli nasumično pucati", rekla je Pescatore. South Street, gdje se dogodila pucnjava, ulica je poznata po bogatom noćnom životu. Nadzorne kamere pokazale su mnoštvo ljudi koji su bježali kada je izbila pucnjava. 

Policajci su patrolirali područjem kada su začuli pucnjeve. Pronašli su nekoliko osoba s prostrjelnim ranama kako leže na pločniku i počeli pružati pomoć, priopćile su vlasti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.