Upali u kuću bake kod Bjelovara, prekrili je kaputom, srušili na pod i opljačkali

Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

U IVANSKOJ, naselju između Bjelovara i Garešnice, prije dva dana u kasnim noćnim satima opljačkana je i ozlijeđena starija žena, piše Moj Portal.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko-bilogorske, u srijedu 9. veljače u kasnim večernjim satima u Ivanskoj, nepoznati počinitelji počinili su kazneno djelo razbojništva tako što su ušli u obiteljsku kuću 72-godišnjakinje te joj uz primjenu sile ukrali nakit u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U događaju je 72-godišnjakinja zadobila lake tjelesne ozljede, a u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja s ciljem pronalaska počinitelja.

Žena je, piše Moj Portal, žena je između 23 sata i ponoći izašla van jer su se njezine kućne mačke uznemirile i stajale ispred vrata. Čim je otvorila vrata, netko je na nju bacio neki crni kaput, gurnuli su je nazad u kuću i oborili ju na pod.

Jedan od napadača, koji ju je držao na podu, udario ju je nogom ili laktom pod rebra. Drugi je, pričaju susjedi, razbacivao stvari po kući i tražio novac. Uporno su je tražili novac, a kada ga nisu mogli pronaći, pitali su je ima li zlato. Nakon što im je uplašena žena dala što je imala kod kuće, razbojnici su otišli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.