Upisi u zagrebačke vrtiće prvi put na daljinu, Grad objavio detalje

Foto: Pixsell

GRAD Zagreb je pripremio novu uslugu e-Upisi u dječje vrtiće, uz pomoć koje se od kuće može podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić kojem je osnivač Grad Zagreb.

Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić treba pročitati Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja.

Obavijest o Upisu Djece u P... by Index.hr on Scribd

Prilikom odabira dječjeg vrtića i programa treba obratiti pozornost na Plan upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2020./2021. odabranog dječjeg vrtića. Ponude verificiranih programa sukladno planovima upisa mogu se naći na mrežnim stranicama svakog dječjeg vrtića. Popis vrtića možete vidjeti ovdje.

Roditelj ili skrbnik djeteta zahtjev za upis djeteta treba podnijeti od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. isključivo putem elektroničke prijave samo jednom gradskom dječjem vrtiću, u pravilu onome prema mjestu stanovanja, s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije.

Grad Zagreb objavio je sve detalje ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.