Upoznajte Kristinu Čuljak, šeficu s požeškog suda koja ima fetiš na ustašluk

Foto: Facebook

KRISTINA Čuljak je upraviteljica sudske pisarnice Prekršajnog suda u Požegi. Kristina Čuljak je osim toga i bivša članica predsjedništva HSP-a dr. Ante Starčević. Također, četiri godine odrađivala je posao potpredsjednice Skupštine Požeško-slavonske županije. Svoj mandat odrađivala je s čuvenim Alojzom Tomaševićem jer su bili na istoj listi HDZ/HSP AS.

Sudska namještenica Čuljak također ima i živopisan Facebook profil. Iako je odavno, još 2013. godine, izletjela iz jedne od nebrojenih frakcija HSP-a, čini se kako još uvijek gaji ideale koje ova stranka otvoreno zastupa.


Svađa pravašica

Čuljak je iz stranke izbacila tadašnja predsjednica Ruža Tomašić jer je Kristina, kako Tomašić navodi, "htjela biti kraljica". Tomašić je objasnila kako Čuljak ne želi surađivati te kako zbog nje HSP-AS nema više nijednu ženu u predsjedništvu jer je nad njima vršila mobing.

To je bila uvertira u svađu dvije pravašice koja se protezala kroz naslove desničarskih medija.

Čuljak je objavila demanti u kojem je Ružu Tomašić nazvala "lažljivom, nevjerodostojnom političarkom na izmaku, koja je u HSP AS dovedena s Korčule na kojoj je u trenutku našeg upoznavanja prala lonce i kašike".

Ovaj demanti izazvao je novi gnjevni odgovor predsjednice HSP-AS-a koja je bivšu članicu okarakterizirala kao osobu "s teškim psihičkim problemima".

Inače, ova stranka je bila dom velikanima hrvatske politike kao što su Ivan Tepeš i Pero Ćorić. Možda ih se ne sjećate jer su propali s Karamarkom kojeg su do zadnjeg dana bezrezervno podržavali. Kao i njihova stranka, uostalom.

Aktivna na Facebooku


Kako bilo, Kristina Čuljak je i dalje aktivna na svom Facebooku. Upraviteljica sudske pisarnice Prekršajnog suda u Požegi redovito objavljuje fotografije s motivima HOS-a. Pa je možemo vidjeti i u HOS-ovoj majici na kojoj piše ustaški pozdrav Za dom spremni. Ovu je fotografiju popratila komentarom "Neki kažu 'smrt fašizmu', al ne piše mi to u katekizmu...učili me moji stari".



Možemo je vidjeti i kako pozira iza zastave s istim ustaškim pozdravom.





Objavila je i fotografije na kojima je u zagrljaju s osuđenim narkodilerom koji je prostitutke plaćao kokainom.



Ima i fotografiju s kažnjenikom koji je pred HNK-om prosvjedovao zbog Frljićeve predstave.


Pa je možemo vidjeti na tenku.



Također, objavila je trenutak zagrljaja s požeško-slavonskim županom Alojzom Tomaševićem koji je prebio svoju ženu.


Vidimo je i kako se grli s prijateljem koji nosi kravatu s ustaškim pozdravom, identičnu onoj kakvu je nosio Marko Skejo.


Znate ga, njegovi hitlerovski brkovi su obišli svjetske medije.

Kad smo kod Skeje, Čuljak ima i fotografiju s njim, doduše bez prepoznatljivog brka.



Poslali smo upit požeškom Prekršajnom sudu. Zanimalo nas je što misle o fotografijama upraviteljice pisarnice. V.d. predsjednika suda Stjepan Japarić nam je poslao brzi odgovor.

"Ne znam kakve fotografije na svom Facebook profilu objavljuje upraviteljica sudske pisarnice, a ne 'moje' sudske pisarnice, jer osobno nemam svoj Facebook profil, pa mi je vrlo teško pratiti tko što objavljuje. Ne znam kakav je stav ostalih zaposlenika suda, jer se nitko nije meni u tom smislu obratio, a osobno ne mogu još izgraditi svoj stav, jer kao što sam već rekao da ne znam kakve su fotografije, odnosno iste nisam niti vidio, a ista mi nikada nije ni rekla da objavljuje bilo kakve fotografije. Nemam komentara, jer, ponavljam, nisam ni vidio fotografije", napisao nam je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.