Uskoro ljetna shema HTV-a: Goran Milić ponovno u središnjem Dnevniku?

U NOVOJ ljetnoj shemi Hrvatske televizije na male bi se ekrane, kao jedan od novih-starih voditelja središnjeg Dnevnika, mogao vratiti iskusni Goran Milić.
   

Kako prenosi Jutarnji list, Milić će do 15. svibnja završiti posao na svojem reporterskom serijalu "A sad u Europu", nakon čega bi, ako je suditi po željama urednika Informativnog programa,  jednom tjedno, odnosno nedjeljom, mogao preuzeti uredničko mjesto u Dnevniku.

Milić je potvrdio kako je čuo za tu mogućnost, no da o njoj nije ozbiljnije razmišljao jer se još uvijek posve posvetio emisiji koju upravo dovršava. No prema neslužbenim informacijama koje stižu s Prisavlja, navodni povratak Milića u Dnevnik nije jedina promjena u skoroj ljetnoj shemi HTV-a.

Iz kuloara državne televizijske kuće stižu i najave da će kao urednici dnevnika tijekom ljeta ostati Tončica Čeljuska, Zoran Šprajc i Đurica Drobac, a iz njega bi trebala otići Katja Kušec ili Melinda Kurilj. No Jutarnji list tvrdi da iz središnje informativne emisije definitivno odlazi Dijana Čuljak Šelebaj. Ona će, prema istom izvoru, od 31. lipnja preuzeti novi projekt večernje kronike, koja će se prikazivati poslije 22 sata i donosit će kratki pregled vijesti toga dana, a potom i aktualni intervju ili sučeljavanje dviju sukobljenih strana. Emisija Otvoreno, koju će i dalje voditi Hloverka Novak-Srzić, u ljetnom će razdoblju ići tek jednom tjedno, četvrtkom u 20 sati na 1. programu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.