UZNEMIRUJUĆE Potukli se u prometu u Splitu

Screenshot: Dalmacija Danas

U petak u ranijim poslijepodnevnim satima u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do sukoba na cesti, piše Dalmacija Danas.

Prema snimci koju je napravio jedan od svjedoka, vidljivo je da je u obračunu sudjelovalo pet osoba, a sve se odvilo u blizini raskrižja s Ulicom Hrvatske mornarice.

"Pusti ga, vidiš da je kre*en. Kre*enušo jedna", čuje se od gospođe iz jednog automobila.

"Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile", govori muškarac iz Audija suvozačici.

Nakon toga uslijedili su udarci i naguravanje u kojem su dvije osobe završile na podu, a ubrzo je na teren stigla i policija.

 

Policija: Provedeno je kriminalističko istraživanje

Jučer, 3. svibnja 2024., oko 13:50 u Ulici Domovinskog rata u Splitu dogodilo se narušavanje javnog reda i mira, rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, za Dalmaciju Danas.

Naime, tijekom vožnje zbog nesuglasica u prometu između osoba koje su se nalazile u dva vozila započelo je međusobno vrijeđanje i psovanje, nakon čega su sudionici izašli iz vozila i došlo je do međusobnog naguravanja i sukoba.

Policijski službenici su osobe doveli u postaju. Provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da su četiri osobe ostvarile obilježje prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba prekršaj iz čl. 13 istog Zakona, radi čega će protiv svih biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

Nije bilo ozlijeđenih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.