UZNEMIRUJUĆE Teksaški policajac ubio mladu crnkinju u njenoj spavaćoj sobi

Foto: Facebook

MLADA crnkinja ubijena je u subotu rano ujutro u vlastitoj spavaćoj sobi. Ustrijelio ju je - policajac.

Kako javlja BBC, 28-godišnja Atatiana Jefferson živjela je u kući u Fort Worthu, teksaškom gradu. Policiju je pozvao susjed zabrinut za njezinu sigurnost kad je uočio da su ulazna vrata u njezinu kuću otvorena tijekom noći.

Policija je objavila video snimljen kamerom koju je policajac nosio na sebi, a uznemirujuća snimka prikazuje kako je policajac zapucao u Jefferson samo par sekundi nakon što ju je ugledao.

Snimka je uznemirujuća, gledajte ju na vlastitu odgovornost:

Policajac ju ugledao kroz prozor, naredio da digne ruke u zrak pa zapucao

Snimka prikazuje kako policija pretražuje oko kuće, nakon čega su uočili ljudsku figuru kako stoji iza prozora. Policajac je prvo naredio osobi da digne ruke u zrak, a potom je ispalio metak kroz prozorsko staklo.

Policija Fort Wortha u izjavi za javnost je rekla da je policajac (koji je bijelac) "percipirao prijetnju" u trenutku kad je izvukao pištolj. Suspendiran je, a istraga o smrti je u tijeku.

U kući pronađeno oružje, ne zna se je li ga držala u ruci

Snimka koju je policija objavila ne prikazuje da su se policajci identificirali, ali uključuje fotografije oružja za koje policija tvrdi da su ga pronašli u spavaćoj sobi ubijene.

I dalje je nepoznato je li u trenutku kad je policajac zapucao Jefferson držala oružje u rukama, ali posjedovanje vatrenog oružja legalno je u američkoj saveznoj državi Teksas za svakog starijeg od 18 godina.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.