VELIKA ANKETA Sučeljavanje je prošlo, za koga ćete glasati?

Foto: Pixsell, Hina

SINOĆ smo gledali prvo i, po svoj prilici, posljednje sučeljavanje svih 11 kandidata.

U dva i pol sata kandidati su odgovarali na niz društvenih, političkih i svjetonazorskih pitanja, a u nekoliko navrata, najčešće tijekom replika, došlo je i do sukoba među nekim kandidatima.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije radila velike gafove, što su mnogi očekivali nakon posljednjih nastupa.

Zoran Milanović želio se prikazati kao zaštitnik hrvatskih interesa i često se referirao na stvari koje je radio kao premijer.

Miroslav Škoro je bio prilično nevidljiv, što su primijetili mnogi na društvenim mrežama.

Mislav Kolakušić obraćao se izravno građanima u više navrata kao da je u TV reklami i odbijao je odgovarati na mnoga svjetonazorska pitanja.

Dejan Kovač pokušao je predstaviti svoj program, ali to je zasjenio ispad prema Kolindi Grabar-Kitarović jer ju je napao što koristi bilježnicu za vrijeme sučeljavanja.

Anto Đapić je sjedio.

Dario Juričan je, ako je suditi po reakcijama s društvenih mreža, ostavio najbolji dojam. U prvom dijelu emisije jasno je predstavio svoj program koji se temelji na sveopćoj korupciji, ali u drugom dijelu emisije kao da se ispuhao.

Katarina Peović napadala je dosadašnje vlade i privatizaciju zazivajući socijalizam, ali najviše će ostati upamćen njezin istup usmjeren prema Škori kojeg je prozvala zbog izjave da bi pomilovao Tomislava Merčepa.

Ivan Pernar pokušao je raspravu prebaciti u svoje vode - ovrhe, deložacije i protivljenje cijepljenju.

Dalija Orešković u više se navrata, i to prilično uspješno, sukobila s aktualnom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Nedjeljko Babić se predstavio javnosti i iznio pomalo bizarni plan o 400 milijardi eura investicija i 400 milijardi kuna koje će vratiti od pljačkaške privatizacije, ali nije bilo jasno kako će to učiniti.

Kome ćete u nedjelju dati vaš glas?

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.