Video: Amerikanka stavljala otrov u hranu za bebe

JUČER je policija u Miamiju uhitila 50-godišnju ženu koja je u staklenke hrane za djecu stavljala neidentificiranu crnu tekućinu i onda hranu vraćala na policu. Sudac ju je zadržao u pritvoru.

Po izjavama svjedoka, Shirley Ybarra je u supermarketu koristila plastičnu špricu da bi nepoznatu tekućinu stavljala u hranu za djecu. Tekućina, koja ima miris po amonijaku, poslana je na vještačenje. U dječji sok Ybarra je dodala sredstvo za čišćenje.


Miješala hranu za djecu za sina koji ima 21 godinu

Na izlazu iz trgovine zaštitarima je postala sumnjiva pa su ju pitali što radi, a ona je rekla da je miješala hranu za sina. Sin joj ima 21 godinu. Kad su ju u trgovini odveli na ispitivanje, Ybara je urinirala u hlače i tražila da ode na WC, gdje se pokušala riješiti dokaza.


Policija je kontaktirala druge trgovine, ali čini se da svoje nedjelo Ybarra nije počinila ni u jednoj osim u onoj u kojoj je uhvaćena.

Ybarra je policiji već otprije poznata, jer je 2005. i 2007. dovedena u vezu s fizičkim napadom. Vjerojatno će biti optužena za trovanje vode i hrane s namjerom ubojstva.

F.M.
Screenshot: AP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.