Video - Bijesprvi: Bježi Jadranka, stiže Ivo



POZNATI satiričar s YouTubea, Bijesprvi, ponovno je snimio uradak u kojemu se poigrava s reputacijom bivšeg premijera i sadašnje premijerke, a najavljuje i skori povratak Ive Sanadera u vrh hrvatske politike, u videu naslova "Bježi Jadranka, stiže Ivo".

"Dojučerašnji doživotni vladar Hrvatske nije dobro podnio tvoje uspjehe", poručuje Bijesprvi premijerki, a najavljuje kako je "Ivo Sanader vs Jadranka Kosor prva epizoda sapunice koju ćemo još gledati u nastavcima".

"ADZ zna"

Video pušta slike Sanadera i Kosor, a popraćen je parodijom HDZ-ove pjesme krilatice "HDZ zna".

"Mi smo bili vrijedni dok su drugi pucali, krali smo i noću, dok su oni sanjali, jer ništa neće doći od samoga sna, samo teškom pljačkom onoga koji zna", verzija je pjesme koja se u ovoj varijatni zove "ADZ zna".

Sanader kao Nicholson

Video završava scenom iz poznatog filma "Isijavanje", u kojemu pomahnitali Jack Nicholson sjekirom probija vrata i nakon toga viče "Dolazi Johnny".

Bijesprvi je slavu stekao kompilacijama izjava bivšeg ministra unutarnjih poslove Ivice Kirina. Tog je ministra toliko uspio naljutiti, da je Kiro javno prijetio kako će ga naći preko IP adrese, iako policija takve podatke ne može dobiti bez naloga. Često se spekuliralo kako je Bijesprvi agent SDP-a, ali takva vijest nikad nije potvrđena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.