VIDEO Dramatično Pernarovo obraćanje u saboru, prijeti napuštanjem Živog zida

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKI zastupnik Živog zida Ivan Pernar održao je dramatično obraćanje novinarima u saboru vezano uz raskol u toj stranci.

Kroz suze je rekao kako sve manje vjeruje svojim kolegama koje je u više navrata nazvao bivšima. Ponovno je zaprijetio izlaskom iz Živog zida. 

"Moja odluka je konačna Ja sam uvijek bio za razumno rješenje i da se unutarstranačke stvari rješavaju putem medija. Osuđujem one koji su organizirali presicu na Zrinjevcu", rekao je Pernar.

"Volio bih da mogu nazvati Sinčića..."

Ima sve manje nade u dogovor. 

"Dogovor je uvijek moguć ali je potrebno više strana. S moje strane je uvijek bio poziv na razgovor. Volio bih da mogu nazvati Sinčića na telefon i pričati s njim", rekao je Pernar..

Novinari su ga pitali zašto ne može. 

Pernarove suze

"Teško mi je govoriti o tome", rekao je Pernar sa suzama u očima. 

"Ne želim govoriti ružno o bivšim kolegama", dodao je, na što su ga novinari upozorili da mu nisu još bivši.

"Nisu još bivši, još uvijek ima nade, nadu ne gubim. Ali kako gledam poteze koje određene osobe vuku, nade imam sve manje."

Sugerirao da je Palfi pustila i snimila incident s Bunjcem

"Kad sam vidio video kojim pokušavaju difamirati Bunjca, u meni se prelomilo. Sumnjam da je ista osoba plasirala video, snimila ga i organizirala presicu na Zrinjevcu", rekao je Pernar. Iako je nije imenovao, bilo je jasno kako misli na Vladimiru Palfi.

Novinar ga je pitao zašto je ne imenuje i čega ga je strah.

"Ha, prijatelju moj, ja znam da neki mene ne podnose. Ja nemam ništa protiv bivših kolega. Ne osjećam se kao dio te grupe, predosjećam iz odluka koje Vladimira planira da će ona uzeti mandat. Ako ne dođe do kompromisa, sigurno ću osnovati novu stranku i ići ću na izbore", rekao je. 

Jasno rekao u kojem će trenu izaći iz Živog zida

Pernar je jasno rekao u kojem će trenutku napustiti Živi zid.

"Onog trena kada se Bunjca makne iz sabora, ja ću tada izaći iz Živog zida", kazao je u saboru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.