Video: Liam Neeson nosio lijes preminule supruge Natashe Richardson na pogrebu

GLUMICA Natasha Richardson i supruga poznatog glumca Liama Neesona, jučer je pokopana tijekom privatnog pogreba pored njezinog doma u Millbrooku u državi New York.

Njezin lijes nosio je i sam ožalošćeni Neeson, koji je na pogreb supruge stigao s dvojicom sinova, 12-godišnjim Danielom i 13-godišnjim Michaelom, sestrom Joley Richardson te majkom preminule glumice, Vanessom Redgrave.

Na njezin grob stavljen je spomenik s irskim simbolom claddaghom, koji predstavlja ljubav, prijateljstvo i lojalnost. Među ožalošćenima na pogrebu, našli su se i poznati glumci: Ralph Fines, Alan Rickman, Laura Linney, Uma Thurman i Timothy Dalton.

Broadway i West End dva dana prigušili svjetla na pozornicama

Obitelj Richardson umjesto cvijeća na groblju, zatražila je da se daju donacije fundaciji amfAR, koja se bavi istraživanjem lijeka protiv side.

Richardson je preminula u njujorškoj bolnici prošle srijede, nakon što je doživjela nesreću tijekom tečaja skijanja u odmaralištu Tremblant u Quebecu, u Kanadi. U znak poštovanja prema preminuloj glumici, kazališta u londonskom West Endu i njujorškom Broadwayu prigušili su svjetla tijekom predstava prošlog četvrtka i petka.

B.V.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.