VIDEO Pelosi prvi put pred kamerom komentirala brutalan napad na svog supruga

Foto: Screenshot YouTube

NANCY Pelosi prvi put je pred kamerom komentirala brutalan napad čekićem na svog supruga nakon što je napadač upao u njihov dom. 

Predsjednica Predstavničkog doma rekla je u videu da će oporavak Paula Pelosija (82), koji je prije jedan dan pušten iz bolnice, "biti dug, ali da će biti dobro". 

Pelosi je u napadu zadobio frakturu lubanje i druge ozljede. 

"Paul je jučer došao kući. To mi omogućuje da budem kod kuće i sa svima vama. Hvala vam, hvala vam, hvala vam na lijepim riječima, vašim molitvama i dobrim željama za Paula”, rekla je u YouTube videu.

“Bit će to dug put, ali on će biti dobro. Tragično je kako se to dogodilo, ali svejedno, moramo biti optimistični. Okružen je obitelji i to je divna stvar", rekla je.

Video je objavljen samo nekoliko sati nakon saslušanja osumnjičenog napadača Davida DePapea koji se suočava s nizom optužbi zbog napada. Paula Pelosija napao je 28. listopada u kući supružnika u San Franciscu, u području Pacific Heightsa. Navodno je pitao gdje je Nancy Pelosi.

DePape je u pritvoru bez prava jamčevine pod optužbama za pokušaj ubojstva, provalu i zlostavljanje starije osobe, a njegovi su se odvjetnici u njegovo ime izjasnili da nije kriv. 

U utorak se, podsjetimo, u Americi održavaju parlamentarni izbori. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.