VIDEO Pogledajte trenutak rušenja helikoptera u Leicesteru

Screenshot, Video: YouTube

PREDSJEDNIK engleskog nogometnog kluba Leicester City, Tajlanđanin Vichai Srivadhanaprabha, i još četiri osobe smrtno su stradali u helikopterskoj nesreći do koje je došlo u subotu blizu King Power stadiona, objavio je taj nogometni klub sinoć kasno navečer. 

Podsjetimo, do pada njegovog helikoptera došlo je nakon utakmice. Helikopter je poletio s centra stadiona te je nedaleko od njega pao i eksplodirao. U letjelici je bilo pet osoba i nijedna nije preživjela, prema podacima koje je objavio klub.

Policija je identificirala ostale četiri žrtve kao Nursaru Suknamai i Kaveporna Punparea, dva člana ekipe Vichaija Srivadhanaprabhe, pilota Erica Swaffera te kopilotkinju Izabelu Rozu Lechowicz. Suknamai je bivša misica i manekenka koja je prije 13 godina osvojila titulu prve pratilje Miss Universe Tajlanda.

Pojavila se snimka pada helikoptera

Britanski mediji su danas došli do snimke nadzorne kamere koja je uhvatila pad helikoptera. Na snimci koja traje 36 sekundi vidi se kako helikopter uzlijeće te nakon samo 30-ak sekundi u zraku počinje padati. 

Uzrok pada još nije otkriven, a istraga je u tijeku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.