VIDEO U Poreču s dizalice pauka pao skupocjeni Lexus

Screenshot: Radio Centar - Poreč

DANAS je u Poreču dizalica pauk službe oko 13:30 pokušala podići nepropisno parkirani skupocjeni Lexus ruskih registracijskih oznaka, javlja porečki Radio Centar.  No, zbog prevelike mase automobila luksuzni terenac je pao s dizalice, pri čemu je došlo do oštećenja vozila, točnije felgi.

Kako doznajemo, Lexus je bio parkiran na mjesto za invalide, a prema nesužbenim informacijama, i vlasnik vozila je invalid ali nije označio automobil s invalidskom karticom.

Porečki radio na svojoj je Facebook stranici objavio snimku tog događaja, koja prikazuje svađu djelatnika pauka s Rusom čiji je auto pao s dizalice.



Nervozni Rus je u nekoliko navrata fizički odgurnuo djelatnika pauk službe, ali ipak nije došlo do težeg incidenta.

Kako doznajemo, djelatnici pauka tri puta su pokušali dignuti skupocjeni terenac, ali im se svaki put jako naginjao unatrag i bilo je očito da ga ne mogu uspješno podići s ceste.

Na kraju se čuo glasan zvuk, a automobil se zaokrenuo i pao na kolnik. Na svu sreću, na licu mjesta je bio i jedan poznati porečki odvjetnik koji je vrlo uspješno smirio situaciju, a ubrzo su se kod Lexusa pojavila i četiri policijska službenika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.