VIDEO Žene se žalile zaposleniku Taco Bella u SAD-u, on ih zalio kipućom vodom

Screenshot: YouTube/FOX 35 Orlando

ODVJETNICI dvije ženske osobe koje tuže američki lanac restorana brze hrane Taco Bell u petak su objavili videosnimku na kojoj se vidi kako zaposlenik restorana mušterije polijeva kipućom vodom. 

Dvije ženske osobe, Brittany Davis i njezina maloljetna nećakinja C.T., navode da su zadobile ozbiljne opekline kada ih je voditelj podružnice u Dallasu polio kipućom vodom nakon što su se požalile da nisu zadovoljne narudžbom.

Na snimkama sa sigurnosnih kamera vidi se kako djelatnik Taco Bella polijeva vodom dvije ženske osobe, pri čemu se vidi dim pare.

Trajna oštećenja na koži

"Ovakvo ponašanje uprave i zaposlenika Taco Bella, koje se vidi na videosnimkama, nasilno je, bezosjećajno i neoprostivo", rekao je u petak odvjetnik Paul A. Grinke, a prenosi NBC News.

"C.T. i njezina teta Brittany, koje i same rade u restoranu, mirno su tražile hranu koju su platile svojim teško zarađenim novcem. Umjesto da jednostavno riješe problem, zaposlenici Taco Bella su se počeli rugati 16-godišnjakinji, a voditelj ih je iz zasjede zalio vrelom vodom", dodao je.

U tužbi se navodi da će Davis i njezina nećakinja nakon ovog incidenta imati trajna oštećenja na koži i promijenjen izgled. Odvjetnici traže odštetu od milijun dolara.

Taco Bell je jučer priopćio da ozbiljno shvaća sigurnost radnika i kupaca te da je u kontaktu s vlasnikom podružnice i drugim zaposlenicima. Odbio je dati daljnje komentare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.