VJEROVALI ILI NE Šef veteranske udruge iz BiH rođen je 1993. godine

Screenshot: YouTube

POPRILIČNO apsurdna situacija stiže iz Bosne i Hercegovine. Naime, mladić imena Halil Sulejmanović predsjednik je tamošnje veteranske udruge, Boračkog zadružnog saveza FBiH. Ne bi to bilo ništa čudno da dotični nije rođen - 1993. godine.

Mnogi propitkuju Sulejmanovićevu stručnost s obzirom na to da je rođen tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida.

Iz udruge Borački zadružni savez poručuju kako je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava vezanog uz registraciju, upravljanje, vođenje i poslovanje tamošnjih zadruga'' te da njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu upitne.

Na službenoj Facebook stranici udruge stoji da su je osnovale novoosnovane zadruge i nezavisne zadruge financirane od strane Saveznog ministarstva za pitanja branitelja i ratnih invalida.

Razumije li Sulejmanović ratnu i veteransku problematiku, teško je reći. No možemo se složiti da je zasigurno najmlađi predsjednik jedne veteranske udruge na ovim prostorima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.