VIDEO Voditelji odgovorili na Trumpove uvrede: "Djetinjasti egoist koji se boji žena"

Screenshot: YouTube
 
VODITELJSKI par iz emisije Morning Joe koji je postao žrtva seksističkog napada Donalda Trumpa na Twitteru odgovorio je na njegove uvrede.
 
"Mislim da je ovo fascinantno, zastrašujuće i zaista tužno za jednu državu. Primam mnoge poruke i želim vam zahvaliti - dobro sam. Obitelj me odgojila da budem zaista snažna."
 
 
"S nama je sve u redu. S državom nije."
 
"Stoga ovo ne predstavlja ama baš ništa. Mislim, za mene osobno. Unatoč tome, jako sam zabrinuta zbog toga što ovo još jednom otkriva o predsjedniku SAD-a".
 
Trump je u četvrtak na Twitteru objavio vulgarni napad na Brzezinski i drugog voditelja Joea Scarborougha: "Čuo sam da slabo gledani @Morning_Joe govori loše o meni (ne gledam to više). Zašto su onda luda Mika niskog IQ-a, zajedno s Psiho Joem, došli u Mar-a-lago 3 noći za redom oko Nove godine", pitao je Trump u svom tweetu.
 
Scarborough je rekao: "Mi smo u redu. Država nije."
 
"Što ovo govori našim saveznicima? A što neprijateljima?"
 
Nakon emitiranja njihovog odgovora, Trump je samo nastavio s uvredama: "Pogledao sam slabo gledani @Morning_Joe prvi put nakon dugog vremena. LAŽNE VIJESTI. On me zvao da zaustavim članak National Enquirera. Rekao sam ne! Loša predstava".
 
Scarborough je odmah odgovorio: "Zašto i dalje lažete o stvarima koje je toliko lako dokazati? Što nije u redu s vama?"
 
Voditelji su istaknuli Trumpovu naviku osobito zlobnih napada na žene. Scarborough je izjavio da je takav "jer se boji žena". Brzezinski je dodala da je time "opsjednut". Također je rekla:
 
"Čini se da ima vrlo osjetljiv, nagao i djetinjast ego, kojem smo uvijek iznova svjedoci, osobito kad se radi o ženama. I toliko ga je lako prevariti vijestima. Što to govori našim saveznicima? A što 
govori našim neprijateljima?", upozorila je Brzezinski. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.