Wizz Air uvodi dvije nove linije prema Splitu

Foto: EPA

WIZZ AIR, mađarski niskotarifni avioprijevoznik, u prodaju je danas pustio još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split za ovogodišnji ljetni red letenja, što je druga najavljena linija u nekoliko dana, javlja Croatian Aviation.

Naime, prije pet dana ova je aviokompanija najavila novu liniju Gdanjsk - Split koja će u prometu biti od 17. lipnja do sredine rujna. Linija će biti u prometu dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom u večernjim satima.

Wizz Air danas najavljuje još jednu novu liniju prema Zračnoj luci Split.

Od 6. lipnja uvodi se linija Oslo - Split - Oslo koja će prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, s polaskom u večernjim satima iz splitske zračne luke.

Oslo i Split inače su u ljetnom redu letenja povezani još s direktnim letovima Norwegiana i SAS-a, no sada će na ovoj relaciji biti moguće putovati i s ovim poznatim niskotarifnim avioprijevoznikom.

Linija će biti u prometu do kraja listopada (28. 10. 2021.) te će avioprijevoznik na njoj obaviti 42 povratna leta.

Karte su od danas u prodaji na službenoj stranici aviokompanije. U ljetnom redu letenja kompanija će prema Splitu prometovati na 6 međunarodnih linija, od čega su dvije nove - Gdanjsk i Oslo.

Pročitajte više