Zahvaljujući Facebooku Britanka nakon 33 godine potrage pronašla oca

ZAHVALJUJUĆI društvenoj mreži Facebook, 51-godišnja Britanka iz Shropshirea Frances Simpson nakon pune 33 godine potrage pronašla je svoga oca Tonyja Macnaughtona, koji je njezinu majku napustio kad su Frances bile samo tri godine, objavio je danas britanski Mirror.

Nakon razvoda njezinih roditelja, Frances je u svojoj 18. godini započela potragu za svojim biološkim ocem, a nakon godina bezuspješnog traganja jedna joj je prijateljica, koja je krenula u istraživanje obiteljskog stabla Simpsonovih, donijela prvu optimističnu vijest.

"Znaš li da imaš polusestru koja se zove Kim Macnaughton?", upitala ju je prijateljica. Frances je potom na Facebooku pronašla profil svoje polusestre i ostavila joj poruku.

"Znam da će ovo zvučiti šokantno, ali mislim da smo polusestre!", napisala je Frances u poruci, a potom je slijedio novi šok – 19-godišnja Kim nakon samo nekoliko minuta odgovorila na poruku i predložila joj da kontaktira oca.

Frances i Tony razmijenili su poruke preko Facebooka, a kratko se nakon toga i sastali.

Tony se nakon razvoda od bivše supruge odselio iz Shropshirea u Dorset, ponovno oženio i promijenio ime, zbog čega ga Frances tolike godine nije uspijevala pronaći. Ganuti Tony novinarima je rekao kako, unatoč razvodu od supruge, nikada nije prebolio razdvajanje od kćerke, čiju je sliku nosio svih tih godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.