Zapaljena jahta solinskog HDZ-ovca Ante Dolića

BRODICA marke Four Winns, dužine 9 metara, planula je jučer u popodnevnim satima u lučici Spinut u Splitu. Kako doznajemo, radi se o brodu solinskog HDZ-ovca Ante Dolića, odnosno, njegovog sina Stipe.

"Sve zasada upućuje na instalacije"

"Sin mi je na sajmu prehrane u Njemačkoj i sinoć me zvao da gliser gori. Teško mi je sada u ovom trenutku reći kolika je šteta. Tu je policija, vrše očevid. Sve zasada upućuje na instalacije. Brod se inače prodaje i na vezu u Spinutu nalazi se punih 15 dana", kazao nam je Ante Dolić.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe brzo su izgasili požar. Obavijest o požaru dobili su u 20.29 sati. Na teren je izašlo šest vatrogasaca sa jednim vozilom. Intervencija je potrajala dva sata. Kako doznajemo, u potpunosti je izgorjela kabina jahte.

Brodica je u plovnom stanju, a onečišćenja nema, izvijestilo je Ministarstvo mora. Tijekom jutra djelatnici Lučke kapetanije i policije obavit će očevid i istražiti što je uzrokovalo požar.

"Izbrisali su me iz HDZ-a"

Dolić je, inače, nedavno izbačen iz HDZ-a, nakon što je javno kritizirao vrh stranke. "Ja sam izbrisan zato jer sam se usudio iznijeti drugi pogled na situaciju u stranci i državi. Ne znam zašto bi u stranci vladalo unisono mišljenje, zašto ne bi bilo frakcija. Mojim izbacivanjem pokazalo se kako u HDZ-u nema spremnosti na sučeljavanje argumentima", kazao nam je Dolić, u svoje doba vrlo moćan HDZ-ovac i vlasnik tvrtke Dalmesso. U svojoj (pre)bogatoj političkoj karijeri, bio je i saborski zastupnik te gradonačelnik Solina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.