Zbog olujne bure i snijega Dalmacija je potpuno odsječena

DALMACIJA je večeras potpuno odsječena od unutrašnjosti.

>> VIDEO Olujna bura u Dalmaciji, diljem obale pada snijeg. Ogromni problemi u prometu

Kako piše HAK, nema otvorenog cestovnog pravca.

"Od 19:30 prestali su zimski uvjeti na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Delnice te na državnoj cesti DC3 kroz Gorski kotar. Zastoji su na staroj cesti kroz Gorski kotar u oba smjera.

Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obratno za bilo koju kategoriju vozila; zbog snježne vijavice i zaustavljenih vozila zatvorene su državna cesta DC27 Gračac-Zaton Obrovački i DC1 Udbina-Gračac-Knin.

Zbog izrazito loših vremenskih uvjeta, zatvorenih cesta te brojnih zastoja savjetujemo vozačima da odgode putovanje iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obrnuto.

Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru te na pojedinim cestama u Istri, Zadarskoj i Šibensko-kninskoj županiji uključujući autocestu A1 Zagreb-Split-Ploče na dionicama Bosiljevo-Maslenica i Prgomet-Ravča i državnu cestu DC1 Budačka Rijeka-Slunj-Knin", piše HAK u 22:52.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.