Željko Godač: Mladi HDZ-ovci razbili su mi lokal!



ŽELJKO GORŠIĆ i Danijel Trupković, bivši članovi karlovačke mladeži HDZ-a, ponovo su se pojavili na Općinskom sudu u Karlovcu, gdje im se sudi za nerede u kafiću River pub. Suđenje je nastavljeno iskazom Željka Godača, vlasnika River puba.

Godač je, kako prenosi KAportal, izjavio da je u kafić došao nakon što su ga pozvali konobari kazavši mu da imaju problema s gostima koji razbijaju čaše. Razbijeno je 20 do 30 čaša, a "veselo" društvo odbilo je i platiti jednu rundu pića.

"Jel znaš ti tko je moj tata?"

"Danijel Trupković je rekao da će rundu platiti dragi Bog, a Goršić je ušao u šank i rekao 'jel ti znaš tko je moj tata', što je ponovio i Trupković riječima 'jel ti znaš tko je njegov tata", kazao je Godač u svom iskazu. Za one koji ne znaju, "njegov tata" je istoimeni Željko Goršić, državni tajnik u Ministarstvu obrane.

Bivši članovi HDZ-ove mladeži koji su zbog incidenta izbačeni iz stranke Godača i njegove konobare također su provocirali pitanjima "gdje si bio 1991. godine". Svjedok tvrdi da je vidio Trupkovića kako je potrgao jedan stolac bacivši ga na pod, te da su gurnuli stol koji se preokrenuo i razbio. Također, Godač kaže da mu je Trupković razbio i luster.

Konobar Ivan Miličić koji je tada radio u lokalu policiju je pozvao oko 1:30 sati. Kada je policija stigla, mladi su HDZ-ovci pobjegli iz lokala, tvrdi Godač.

Konobar tvrdi da vlasnik nije bio u kafiću

No, Miličić, koji je u međuvremenu dobio otkaz, u svom je iskazu rekao da Godač uopće nije bio u kafiću. Željko Goršić također tvrdi da je Godačev iskaz lažan, te je rekao da će ga zbog toga i tužiti. Policajac Tihomir Bandula koji je izašao na očevid također je rekao da vlasnik nije bio u lokalu kad je stigao u River pub. Rekao je da je na podu bilo malo stakla, možda od dvije razbijene čaše i jedne boce, te da nije bilo razloga da prijavi remećenje javnog reda i mira.

S obzirom na kontradiktorne iskaze, branitelj Danijela Trupkovića zatražio je suočenje svjedoka Željka Godača s Miličićem i Bandulom. No, sutkinja je odlučila da će se Godač suočiti samo s Miličićem jer je Bandula na mjesto događaja stigao nakon što se incident dogodio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.