Novi rezultati sudionika projekta "Smršavi do ljeta uz Index Fit"!

Foto: Josipa Uzelac

ČITATELJI koje smo odabrali za program "Smršavi do ljeta uz Index Fit" već se gotovo dva mjeseca uz pomoć stručnjaka znoje u teretani i paze na prehranu.
 
Pročitajte kako napreduju, te što o njima kaže nutricionistica Aleksandra Žigić Forić iz Naturhousea. 
 
GORAN
 
Goran je trenutno na 108,5 kg. Mjere su mu također pale, i to 9 cm u struku i 6 cm u obujmu. Goran je uz nevjerojatnu disciplinu pokazao i veliku dozu iskrenosti, te je na taj način pokazao da je jako bitno prilagoditi dijetu životu, a ne cijeli život prilagoditi dijeti. Našao se u situacijama gdje su bila određena iskušenja i bez obzira na njih uspio je ostvariti super rezultate. 
Bitno je naglasiti da se Goranu smanjio postotak masnog tkiva što je bitnije od samih kilograma jer tjelovježbom razvija mišiće. Trenutno koristi kapsule Drenanat plus koje sadrže L - karnitin, zeleni čaj i glukomanan.
 
MONIKA
 
Monika je trenutno na 111, 5 kilograma. U struku je izgubila 10, u obujmu 8, bokovima 8 te bedrima 5,5 cm. Uz same brojke koje su stvarno impresivne, Monika je postigla još jedan jako veliki uspjeh, uvela je u svoju prehranu namirnice koje prije konzumirala. Na taj način je obogatila svoju prehranu, ali i pokazala koliko je motivacija bitna za ostvarivanje bilo kakvog uspjeha. 
Monika je stvarno svakim danom sve bolja, a njena prehrana je sve raznolikija i motivacija joj samo raste. Ona trenutno koristi Drenanat ampule koje sadrže bazgu, komorač, tetivku, mažuran, ružmarin, kamilicu i šparoge.
 
BARBARA
 
Kako je Barbara krenula s najmanjim viškom kilograma, njeni rezultati kao i predanost ovom projektu su savršeni. Ona trenutno ima 76, 7 kg, a centimetre je izgubila redom: 5,5 u struku, 8 u obujmu, 8 u bokovima te 6 u bedrima. 
Kao i svaki od navedenih sudionika jako je disciplinirana. Barbara je studentica, pa obroke uglavnom obavlja u studentskim menzama i na taj način zapravo dokazuju kako je sve stvar odluke i znanja i kako se može nositi i s izazovima menze. I sama Barbara kaže kako je sve lakše sad kada zna kako kombinirati i što od ponuđenoga izabrati. Barbara koristi Levanat ampule koje sadrže artičoku, crnu rotkvu i kamilicu.
 
Što kaže nutricionistica:
 
Kako dani prolaze, tako su rezultati na našim sudionicima sve bolji i naravno, sve uočljiviji. Njihovi problemi s prehranom sve su manji, te su se zaista pokazali kao jako dobri klijenti - usvojili su sve što je na samom početku dogovoreno i prihvaćaju sve navedeno kao način života, a ne samo kao kratkoročnu promjenu zbog ostvarenja rezultata. Pet obroka, dovoljan unos tekućine, raznovrsnost prehrane, postali su njihova svakodnevica što je uz ostvarene rezultat još jedan veliki uspjeh.
 
Stvarno je divno vidjeti kako se vesele svakom rezultatu koji su svakako zaslužili. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.