Odabrali smo 3 čitatelja koji će krenuti na program "Smršavi do ljeta uz Index Fit"!

Foto: Privatne fotografije, Index Fit

LJETO se opasno bliži, a na našu adresu svaki dan stiže sve više mailova s istim upitom: "Kako se napokon riješiti suvišnih kilograma?"

Kako bi vam pomogli da napokon izgubite kilograme te postignete željenu formu okupili smo tim profesionalaca te pokrenuli projekt "Smršavi do ljeta uz Index Fit" putem kojeg će 3 čitatelja dobiti sve što im je potrebno za prelazak na zdrave životne navike te gubitak kilograma.

Bilo nam je zaista teško odabrati samo 3 kandidata od svih prijava na Index Lajku, no nakon pomnog razmišljanja odlučili smo se za Barbaru Malešić, Moniku Franjić i Gorana Gradičeka.

Barbara, Monika i Goran, tri će mjeseca vježbati uz našeg trenera Darija Božića te jesti prema uputama stručnjaka iz Naturhousea, a njihov napredak, baš kao i savjete naših stručnjaka - pratite na Index Fitu!

Više o programu "Smršavi do ljeta uz Index Fit":

Svi znamo da je za gubitak kilograma potrebna kombinacija zdrave prehrane i pravilne tjelovježbe pa smo pozvali World Class i Naturhouse da nam se pridruže i stručnim savjetima pomognu našim čitateljima.

Što poklanja World Class Green Gold?

Jedna od najljepših teretana u Zagrebu našoj će trojci pokloniti tri mjeseca neograničenih usluga u koje ulaze teretana, skupni treninzi, sauna i bazen u sklopu teretane World Class Green Gold te individualni treninzi s osobnim trenerom Dariom Božićem dva puta tjedno kroz ta tri mjeseca.

Što poklanja Naturhouse Unska?

Naturhouse Unska darovat će stručno savjetovanje diplomirane nutricionistkinje Ide Rožman  te vaganje jedan put tjedno u roku od tri mjeseca te omogućiti našim dobitnicima dovoljnu zalihu svojih proizvoda u periodu od ta tri mjeseca. Naturhouse Unska također osigurava individualne prehrambene planove sukladno s problematikom naših dobitnika, pomoću kojih će dobitnici naučiti jesti kako se ne bi ponovno udebljali, te pripremaju individualizirane planove prehrane i daju ekskluzivnu uslugu svakom klijentu pojedinačno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.