Bivša Miss Universe otkrila tajne kojima održava figuru pješčanog sata

OLIVIA CULPO, bivša Miss Universe, otkrila je neke svoje tajne prehrane i tjelovježbe kojima održava zavidnu figuru. U intervjuu za Hollywood Life priznala je da joj je zdravlje u fokusu, a njeno fit tijelo je nusprodukt toga.

"Pokušavam voditi zdrav životni stil koji je održiv pa ne trebam brzinske dijete zbog kojih bih se osjećala tromo ili izvan forme. Kad se zdravo hranite i vježbate, osjećate se odlično, a to se vidi i izvana. To je moj cilj", rekla je. 

Dodala je da trenira nekoliko puta tjedno i uvijek joj je cilj da to budu vježbe za cijelo tijelo. Manekenka poznata po zategnutim trbušnim mišićima ima i savjet za ravan trbuh. Smatra da je to kardio te zato trči kako bi ubrzala rad srca.

"Kardio čini važnu ulogu u dobivanju trbušnih mišića", upozorila je.

A kad ne trči, vježba barre i pilates kako njene ruke i noge ne bi ostale zanemarene. Smatra i da vježbe istezanja imaju pozitivan učinak na njeno tijelo, posebno kad trenira s utezima.

Što se prehrane tiče, drži se proteina i povrća. Ne želi si uskratiti ni užinu, a najčešće pojede voćni jogurt i bademe.

"Za doručak volim pojesti zdjelicu jagoda i granole. Nekad dodam jogurt, nekad mlijeko", kaže Culpo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.