Charlize Theron više se neće debljati za uloge: "Postalo mi je teško skidati kile"

Foto: EPA

AMERIČKA glumica Charlize Theron nedavno je otkrila kako više neće žrtvovati svoje tijelo za filmske uloge. U novom intervjuu za Allure 48-godišnjakinja je priznala kako je promjena njezinog fizičkog izgleda u određenim filmovima ostavila dugotrajne posljedice na njezino tijelo.

''Nikad se više ne mislim debljati za ulogu u nekom filmu. Više mi nije samo tako lako skinuti te kilograme kao ranije. Kada sam bila u dvadesetima, izgubila bih 15-ak kilograma koje sam dobila za neku ulogu u filmu doslovno preko noći. Propustila bih tek tri obroka i vratila se na normalnu težinu. Sada mi je to mnogo teže'', objasnila je Theron.

Kako donosi People, kada je 2018. godine snimila film Tully, primijetila je drastičnu razliku u dobivanju kilograma u 20-ima u odnosu na dobivanje kilograma u 40-im godinama. Film je od nje zahtijevao da se udeblja gotovo 25 kilograma glumeći majku koja boluje od postporođajne depresije.

Theron je trebalo više od godinu dana da se vrati na težinu koju je imala prije snimanja filma, a u jednom se trenutku čak obratila liječniku kako bi utvrdio zašto ne može skinuti kilograme. Kako je objasnila, mislila je da boluje od neke bolesti jer joj skidanje kilograma dotad nije predstavljalo problem.

No liječnik joj je rekao da je sve u redu i kako je nemogućnost skidanja viška kilograma jednostavno neizbježna nuspojava starenja. ''Nikome to nije lako čuti, naročito nama ženama, ali to je prava istina. Moram se s njom pomiriti'', dodala je Theron.