Drew Barrymore podijelila svoj proces mršavljenja s obožavateljima

MNOGE zvijezde vole reći da svoj izgled duguju zdravom životu, kvalitetnoj prehrani i dovoljnim količinama vode. Drew Barrymore ulazi u onu drugu kategoriju koja svoj izgled prije svega zahvaljuje treneru, odnosno u ovom slučaju trenerici.

Drew je posvetila objavu na Instagramu svojoj osobnoj trenerici Marnie Alton i zahvalila joj na svemu što radi za nju.

„Ova žena je moja dugogodišnja učiteljica i važna i draga prijateljica. Pomagala mi je. Liječila me. Ohrabrivala me da nastavim kada mi se činilo da je to neizvedivo“, napisala je Drew i objavila seriju fotografija na kojoj ona i Marnie zajedno vježbaju. Drew je rekla da poznaje Marnie oko 15 godina i da joj je pomogla u transformaciji tijela za potrebe uloge u horor-komediji Santa Clarita Diet.

„Izgubila sam deset kilograma i vraški se namučila“, dodala je popularna glumica.

Nakon toga je pobrojila sve Marnijine kvalitete.

„Ona je ujedno i nevjerojatna osoba. Prava poezija u ljudskom obliku. Najbolje srce i prioriteti na pravome mjestu. Jako je zabavna i iznimno mnogo toga zna o ljudskom tijelu", kaže te zaključuje da je voli iznutra i izvana te da su njezine radionice i treninzi uvijek rezervirani unaprijed.

„Svi volimo ići na treninge kod nje zbog njezinog duha i znanja. Uvijek se nadamo da ljudi u wellness svijetu uistinu žive zdrave živote u srcima i glavi. Nije sve u tome da izgledate kao terminatori. Za mene je trening i način da spoznam pravu sebe i kako da budem još bolja, a da bih uspjela u tome, trebam pravo vodstvo i učiteljicu koja je pametna i mudra. Marnie je jedna od najvećih. Točka“, ističe Drew.

U nedavnom intervjuu Drew je izjavila da se mučila s povratkom u formu nakon što je postala majka. Rekla je da spada u one ljude kojima dobar izgled pretpostavlja tešku i napornu borbu u teretani te pravilnu ishranu i discipliniranost. Tada je i spomenula da se jako malo priča o tome da nakon poroda žene nikad u potpunosti ne uspiju vratiti tijelo u stanje u kojem je bilo prije trudnoće. Uz vježbanje s Marnie, Drew je koristila tretman EmSculpt, neinvazivnu metodu koja izgrađuje mišiće oko jezgre dok sjedite i opuštate se.

Također, u veljači prošle godine, Drew je putem Instagrama zahvalila i svojoj „guruici“ Kimberly Snyder, autorici knjige Recipes for Your Perfectly Imperfect Life: Everyday Ways to Live and Eat for Health, Healing, and Happiness.

„Ona je moj guru i genij. I prekrasno srce“, napisala je Drew i dodala: „Ukoliko želite naučiti sve, od probave do unutarnjeg mira, ona je cura za to. Prava stvar.“

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.