James McAvoy otkrio kakva mu je prehrana pomogla da se razvije kao zvijer

DRAMATIČNA preobrazba Jamesa McAvoya u pravu zvijer je jedna od najšokantnijih holivudskih transformacija. U sklopu priprema za ulogu u filmu ‘Split and Glass’ McAvoy je dobio otprilike osam kilograma mišića u nepuna četiri mjeseca.

Naravno, za to je trebalo puno vremena provesti u teretani s trenerom Magnusom Lygdbackom. No, da nije bilo i pravilne prehrane, to mu ne bi pošlo za rukom. Filmska zvijezda jela je svaka tri sata, a dva sata poslije obroka ili užine je trenirao. Idući obrok slijedio je odmah nakon toga.

Da bi ojačao, McAvoy je brojao makronutrijente i brinuo da unosi dovoljno ugljikohidrata, proteina i masti. Svaki dan je počinjao doručkom koji se sastojao od četiri jaja, slatkog krumpira i pureće šunke, piše Men’s Health.

“Jedite cijelo jaje. Puno je nutrijenata u žumanjku”, izjavio je trener Lygdback.

Za užinu je jeo proteine, a ručak se obično sastojao od janjetine, govedine, ugljikohidrata, masti i povrća. Nakon toga je slijedila još jedna proteinska užina, dok je za večeru jeo povrće, proteine, ugljikohidrate i masti.

“Takva prehrana je dostupna svima jer sami birate što želite jesti. Bitno je da se sastoji od proteina, ugljikohidrata i masti, odnosno stvari koje trebaju mišićima. Odaberite i krenite”, savjetuje Lygdback svima kojima je cilj izgraditi mišiće poput McAvoya.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.