Nevena Rendeli se počela pripremati za ljeto: "Bit ću kao nova"

Foto: Instagram

DOMAĆA televizijska voditeljica počela je trenirati kako bi ljeto dočekala spremna i u formi. Iako svakodnevno trči za troje djece zbog čega je bez sumnje u odličnoj kondiciji, Rendeli je naumila dodatno učvrstiti tijelo.

"Prije šunkice, sira, jajca i krumpira malo plankova na bosu lopti", napisala je na Instagramu gdje je objavila nekoliko videa vježbi koje izvodi uz pomoć ovog dodatka za tjelovježbu.

Pomoću bosu lopte, vježbe koje izvodite postaju intenzivnije i tako jačate cijelo tijelo, a toga je dobro svjesna i Nevena Rendeli koja je dodala i oznaku "do ljeta k'o nova".

Taj moderni fitness rekvizit koji je osmislila fitness trenerica Hannah Davis ima niz prednosti za jačanje mišića te bolju stabilizaciju tijela, pruža mogućnost vježbanja različitih dijelova tijela, a i sama može poslužiti kao dodatan teret kod uobičajenih vježbi.

Vježbanje pomoću bosu lopte preporučuje i trener David Kirsch koji je zaslužan za izgled mnogih zvijezda poput Jennifer Lopez.

"Jennifer godinama tjeram na izvođenje takozvanih Spider-Man sklekova koji jačaju sve od struka na gore. To je vježba u kojoj morate angažirati mišiće ruku, trbušne i prsne mišiće te mišiće leđa i ramena, a pošto se izvodi na bosu lopti, dodatno jača stabilnost i snagu cijelog gornjeg dijela tijela", pojasnio je Kirsch za magazin Self.

Još prije mjesec dana Nevena Rendeli se pohvalila velikim uspjehom.

"Frajerska poza nakon istrčanih 5 km prvi put nakon poroda", napisala je tada na Instagramu i tako najavila da se počinje redovito baviti tjelovježbom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.