Trbušnjacima nećete doći do six packa, i to morate znati

Foto: Instagram

A TO jako dobro znaju njegove klijentice - Ariana Grande, Lady Gaga, Megan Fox, Nina Dobrev i Kim Kardashian.

Trbušnjaci su stvar prošlosti i neka tamo i ostanu, jer ako želite utegnuti trbuh, nemojte se više truditi napraviti niti jedan! Ma zapravo, ako se želite koncentrirati na taj središnji dio tijela, jednostavno prestanite o njemu uopće razmišljati, jer ga nećete isklesati sve dok ne riješite jedan drugi, puno veći problem. 

Evo što o tome kaže Harley Pasternak, taj famozni trener slavnih, koji je također nama već dobro poznat. "Svaki je čovjek rođen sa six packom, što znači da ga već imamo, ali ga možda krije naslaga masti. A te se masti neće maknuti kako ljudi obično zamišljaju - da će ciljanim vježbama utjecati da se na ciljanim mjestima naslaga smanji, da bi otkrila mišiće. Takav stav pod hitno zaboravite", savjetuje on i opet ponavlja. "Koncentrirajte se na skidanje trbušnog sala tako da se više ne fokusirate na njega. Radije odite u šetnju!" 

Možda ste sada u čudu, ali poanta je ta da se naslage masnih stanica ne mogu maknuti samo negdje - one se moraju maknuti na cijelom tijelu da bi se potom mogli koncentrirati na rast mišića koje želite istaknuti.  

Što onda on savjetuje svojim klijenticama? 

Spomenuo je šetnju, ne bez vraga.

"Svojim klijenticama savjetujem duge šetnje - od 10.000 do 14.000 koraka svaki dan, što vam je, ako niste znali, već 50 posto odrađenog posla, ako baš želite istaknuti te trbušne mišiće. Tada se možete posvetiti vježbama za trup, a ako pak želite uklonite viseći trbuh tada se, umjesto na trbuh, koncentrirajte na vježbe za gornji i donji dio leđa - tako će vam se torzo malo izdužiti, postura izravnati - i bez da ste napravili ijednu ciljanu vježbu za trbušne mišiće, dobit ćete svoj željeni six pack. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.