Reality zvijezda izgubila je 12 kilograma pomoću ovih vježbi

Foto: Instagram

BRITTANY Cartwright oduševljena je napretkom na svom tijelu uoči vjenčanja.

Reality zvijezda otkrila je da je smršavjela 12 kilograma otkako se priprema za vjenčanje sa svojim partnerom Jaxom Taylorom.

“Inače ne objavljujem ovakve stvari, ali osjećam se dobro. Još uvijek radim na tijelu zbog vjenčanja, naravno, ali jako sam ponosna na napredak”, napisala je uz fotografiju u bikiniju.

Iako joj je cilj bio izgubiti višak kilograma radi nadolazećeg vjenčanja, prioritet joj je da bude sretna i zdrava.

“Osjećam se sigurnije u sebe i zadovoljnije samom sobom kada sam zdrava i fit. Stvarno je dobar osjećaj kada vidiš rezultate i ponovno možeš odjenuti staru odjeću”, izjavila je Cartwright za E!.

Ova 29-godišnjakinja do svog cilja odlučila je stići češćim vježbanjem, a otkrila je i da su joj pomogli trčanje i intervalni treninzi.

“Počela sam polaziti satove vježbanja jer sam tako fokusirana umjesto da idem u teretanu i radim sama”, rekla je.

Iz prehrane je izbacila gotovo sve što je nezdravo uz nekoliko iznimki.

“Još uvijek imam dane kada "varam". Većinom jedem zdravo, kod kuće, salate, piletinu i povrće, ali volim dane kada mogu predahnuti. Samo pazim da sam umjerena”, objasnila je Cartwright i upozorila kako uspjeh ne dolazi preko noći.

“Moja težina je oduvijek varirala, no jednom kada promijenite navike i počnete zdravo živjeti, osjećate se odlično i ponovno ‘sjajite’.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.