Supruga bivšeg dinamovca objavila 10-minutni trening za trbuh iz snova

ZAGREPČANKA Elena Kanaet plijeni pažnju svojom isklesanom figurom. Supruga bivšeg dinamovca Leonarda Sigalija odnedavno na Instagramu dijeli kratke isječke kojima pokazuje kako održava formu, a sada je otvorila i kanal na YouTubeu, na kojem planira objavljivati treninge koje i sama izvodi. 

"Stvarno se nadam da će vam se svidjeti jer je puno truda uloženo", napisala je Kanaet na Instagramu te pozvala pratitelje da pogledaju njen prvi video, u kojem je pokazala kako održava mišiće na trbuhu vretenastima. 

Riječ je o 10-minutnom treningu koji uključuje različite vježbe koje se izvode 30 sekundi i ponavljaju jedna za drugom.

"Radim ovaj trening dva puta tjedno, u kombinaciji s jednim kardio treningom", pojasnila je. 

Kanaet u opisu profila ističe da planira sama izvoditi sve treninge koje će objavljivati, kao i da će pokazati jednostavnije varijante za početnike. 

"Osobno smatram da na društvenim mrežama postoji mnogo videozapisa o vježbanju i zaključila sam da publika ne zna što oni zapravo znače i kako ih dodati u svoju rutinu. Pokazat ću vam i najčešće pogreške koje svi čine kad počinju vježbati i hranu koja utječe na trening. Ono što je najvažnije je imati motivaciju i volju jer bez toga neće biti postignuti nikakvi rezultati ili ciljevi", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.