Trenerici prijetili smrću: Evo kako se obračunala s hejterima

Instagram

FITNESS instruktorica Sia Cooper (29) je na svojoj koži osjetila lošu stranu društvenih mreža. Sia je vrlo aktivna na svojim profilima i svakodnevno komentira fotografije poznatih osoba kako bi privukla što više ljudi da prate njen rad. 

Sia je mama i fitness instruktorica koja objavljuje fotografije i savjete o vježbanju. Dosad je prikupila preko milijun pratitelja. Neki od njih su je počeli vrijeđati, čak su joj i prijetili smrću.

"Svaki dan me zlostavljaju. Kažu da sam glupa, ružna, naporna i da sam loša mama jer ostavljam komentare na svojim omiljenim stranicama", kaže Sia, piše people.com.

"Stalno me zapitkuju kako imam toliko vremena za komentiranje po Instagramu. Pa, to mi je posao. Kritiziraju me da ne provodim dovoljno vremena sa svojom djecom. Moja djeca su sretna i zdrava. Nikoga ne zapostavljam. Zarađujem dovoljno da mogu odgajati svoje četvero djece. Sretna sam i ništa me ne može zaustaviti. Pa ni hejteri", dodaje Sia.

"Kad sam tek počinjala s ovim poslom, to me jako smetalo i pogađalo. Danas ni ne trepnem jer shvaćam da je to dio posla. Najbolji način za obračunavanje s negativnim komentarima je da im ne odgovarate", kaže trenerica Sia.

"Zahvalna sam na društvenim mrežama jer su me odvele na toliko lijepih mjesta i upoznala sam toliko dobrih ljudi. I briga me što hejteri kažu, ja imam najbolje pratitelje na svijetu", zaključuje Sia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.