Trik uz koji se više nikada nećete morati tjerati na vježbanje

Foto: Instagram

I SAMI znamo koliko se ponekad teško natjerati na vježbanje.


Čak i kada nađemo vremena za tjelovježbu, često smo umorni, ne da nam se, muče nas neke druge brige i onda sve padne u vodu.

No ne moramo više ponavljati koliko je vježbanje važno za vaše zdravlje, ali i izgled pa biste trebali isprobati sve trikove koji će vam olakšati da se prisilite.

A danas vam otkrivamo jedan vrlo jednostavan koji je i nama pomogao, a radi se o izbjegavanju rutine koja je česti neprijatelj zabušavanju na fitness planu.

Naime, u nju je vrlo lako upasti ako stalno ponavljate iste vježbe, ne isprobavate nove stvari, ne koristite sve fitness dodatke koji vam se nude, nego peglate samo po utezima ili bučicama, ako vježbate uvijek u isto vrijeme ili na istom mjestu ili mislite da neke stvari ne možete pa ih ne želite niti isprobati. Krivo, krivo i sto puta krivo!

Već od danas počnite s uvođenjem nekih novih stvari u treninge. Npr. počnite s drugom glazbom ili mjestom treniranja, bilo vani, u kući ili teretani.

Nazovite nekoga za trčanje, planinarenje, vožnju biciklom ili samo šetnju u paru, a u nedjelju odmorite te smislite nove izazove za tjedan pred vama.

Tako se više nikada nećete morati tjerati na trening, već ćete ga jedva čekati, jer vam baš nikada neće biti dosadno. Izazovite se!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.