Imamo 5 top ljetnih recepata za slatko, oduševit će ljubitelje kiselkastih kolača

Foto: Shutterstock

AKO ste u potrazi za slatkim receptima za ove vruće dane, imamo savršen izbor za vas. U nastavku pronađite pet recepata i birajte najdraži, a ovdje možete pronaći i top recepte za torte bez pečenja, kao i recept koji je trenutno hit na cijelom internetu - za Kinder Country tortu.

Vanilija kocke s malinama i keksom

U Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali? pronašli smo top kolač bez pečenja s keksom, kremom od vanilije i malinama. Nije dugo trebalo da svi počnu tražiti recept naše čitateljice Lidije Vulić-Ćurić koja ga je i podijelila.

Recept za kolač koji je oduševio ekipu na Fejsu možete pronaći na ovom linku.

>> Imamo trenutno najtraženiji recept na Fejsu, za kolač od keksa i vanilije bez pečenja, i još brdo hit recepata čitatelja

Štrudla s višnjama i orasima

Raskošna štrudla od višanja s nadjevom obogaćenim orasima, prema receptu naše čitateljice Slave Hodak, postat će vam omiljena tijekom cijele godine. Sada koristite svježe voće, a zimi će odlično poslužiti i ono iz kompota.

Recept možete pronaći ovdje.

Limun desert

Desert od limuna od samo 3 sastojka trenutno je hit na društvenim mrežama. Ovaj osvježavajući desert jednostavno se i brzo priprema, a recept koji možete pronaći ispod isprobala je i podijelila naša čitateljica Marina Dekan.

Recept je ovdje.

Cobbler od višanja

Jedan od najpopularnijih ljetnih recepata s voćem je recept za cobbler, koji su razvili Britanci u SAD-u krajem 19. stoljeća, a danas je popularan u obje zemlje, ali i diljem svijeta. Brz, jednostavan za pripremu i sočan, a možete ga pripremiti s voćem po želji - breskvama (i kompotom od bresaka), višnjama, šumskim voćem, malinama, borovnicama, jabukama ili rabarbarom.

Recept pronađite ovdje.

Jogurtica

Recept za ovu osvježavajuću tortu bez pečenja postat će vam omiljen u roku od sekunde. U ovoj kombinaciji su jogurt i šumsko voće, ali torta odlično funkcionira i s drugim voćem, primjerice breskvama.

Recept je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.