Michelinov chef Deni Srdoč otvara pop-up restoran u Frankfurtu, većina jela ispod 20€

Foto: FB/Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč

DENI SRDOČ, jedini hrvatski chef koji je osvojio Michelinovu zvjezdicu u dva različita restorana, priprema se na novi poslovni pothvat. Nakon riječkog restorana Nebo, koji ima Michelinovu zvjezdicu, i wine bistroa Hidden, otvara i pop-up restoran u Njemačkoj, točnije u Frankfurtu.

Na svom je Instagramu Srdoč objavio datume za svoj pop-up restoran Forked Up koji će raditi četiri tjedna, a svaki će tjedan imati nešto drugo na meniju, od namirnica koje nađu na tržnicama u Frankfurtu i od lokalnih proizvođača.

Većina jela ispod 20 eura

Forked Up objavio je i prvi meni, na kojemu se nalaze jela poput paštete od patke sa sourdough vaflom, kruškom, narom i fermentiranim povrćem, losos pastrve s čilijem, narančom i muškatnom tikvom te australski Bavette odrezak s cvjetačom, šljivama, porilukom i zobenom kašom.

Nijedno jelo nije skuplje od 32 eura, a većina je u rangu ispod dvadesetak eura (cijene se kreću između 12 i 32 eura). Degustacijski jelovnik od četiri slijeda stoji 82 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.