Zagrebačke slastičarne predstavile su svoju ponudu za Valentinovo, imamo popis

Foto: Instagram/Slastičarnica Meli

ZAGREBAČKE slastičarnice dobro su se pripremile za Valentinovo - bilo da sebe ili svoju voljenu osobu želite počastiti tortom za dvoje u obliku srca, romantičnim krafnama ili macaronsima, sve možete pronaći na nekoliko adresa u Zagrebu. U nastavku donosimo kratak vodič kroz zagrebačke slastičarnice i njihovu ponudu za Valentinovo.

Crofna

Adresa: Ozaljska ulica 88
Radno vrijeme: pon-ned 10-22

Crofna za Valentinovo u ponudi ima ove romantične boxeve s krafnama, koje možete naručiti preko Instagrama, e-maila ili uživo na adresi Ozaljska 88. Narudžbe primaju do 11. veljače, a boxeve možete preuzeti na Valentinovo, ali i izabrati inicijale koji će biti na krafnama. Cijena jednog boxa iznosi 26 eura.

LaChocolate

Adresa: Masarykova ulica 1
Radno vrijeme: pon-pet 09-21, sub 09-20, ned zatvoreno

Ako više volite čokoladice i bombonijere, na police dućana LaChocolate u Masarykovoj stigla je Valentinovo bombonijera. Praline dolaze u crvenoj kutiji u obliku srca, napravljenoj od finog pliš materijala, koja se kasnije može koristiti za pohranu, a osim toga, ovdje možete naručiti i personalizirane čokolade s natpisom.

Slastičarnica Meli

Adresa: Dubovačka ulica 17
Radno vrijeme: pon-pet 08-18, sub 08-14, ned zatvoreno

U zagrebačkoj slastičarnici Meli možete naručiti personalizirane mini tortice s posebnim natpisom ili porukom za svoju voljenu osobu. Narudžbe su otvorene i primaju ih isključivo osobno ili telefonski, a cijena jedne mini tortice je 12 eura.

Macarons by Marija

Adresa: Matka Baštijana 17
Radno vrijeme: pon-pet 09-21, sub 10-14, ned zatvoreno

Slastičarnica Macarons by Marija za Valentinovo je pripremila nekoliko stvari - dvije torte od vanilije u obliku srca za 25 i 28 eura, tortu od vanilije i čokolade za 50 eura, macarons box sa sladoledima za 32 eura te Valentinovo box s puslicama, sladoledima, macaronsima i raznim drugim slasticama za 25 eura. U ponudi su još personalizirani kolačići za 8 eura po komadu.

Jolie Petite Patisserie

Adresa: Ujevićeva ulica 17
Radno vrijeme: pon-ned 08-22

Slastičarnica Jolie Petite Patisserie i ove je godine povodom Valentinova pripremila tortu za dvoje. Riječ je o crvenoj torti sa srcima, a za narudžbe i upite potrebno je zvati broj mobitela koji je istaknut u objavi.

Amelie slastice

Adresa: Vlaška 2
Radno vrijeme: pon-ned 08-22

I slastičarnica Amelie predstavila je tortu za Valentinovo - crvenu tortu u obliku srca već sada možete naručiti kako bi bila spremna za Dan zaljubljenih, i to telefonski ili e-mailom.

The Cookie Factory

 Adresa: Tkalčićeva 21 i Nemčićeva 8
Radno vrijeme: pon-ned 09-23 (Tkalčićeva) 
pon-ned 08-22 (Nemčićeva)

Zagrebačka slastičarnica The Cookie Factory također je predstavila svoju valentinovsku ponudu - Love Box s devet macaronsa s okusom jagode. Svaki macaron može biti personaliziran i na njega se ručno ispisuju poruke po želji, a box je moguće naručiti na webshopu, mailom ili telefonski.

Slastičarnica M&M

Adresa: Ratarska ulica 13
Radno vrijeme: pon zatvoreno, uto-ned 07-21

Slastičarnica M&M za Valentinovo u ponudi ima tortu u obliku srca s okusom čokolade i jagode ili čokolade i vanilije i staklenom glazurom s porukom po želji. Za one koji su raspoloženi za nešto malo drugačije, tu su slatke torte iznenađenja na koje možete staviti poruku po želji, a dolaze s drvenim čekićem kako biste ih mogli "razbiti". Još jedna torta koju imaju u ponudi je i viralna torta koja gori - gornji natpis se zapali, a kada izgori, može se pročitati druga, skrivena poruka.

Torte i to

Adresa: Babonićeva 121, Vrbanićeva 22, Grahorova 5
Radno vrijeme: pon-sub 7-22, ned 8-22 (sve lokacije)

Kafić i slastičarnica Torte i to za Valentinovo u ponudi ima posebno limitirano pakiranje za naručene torte. Možete birati između nekoliko natpisa na pakiranjima, a neki od natpisa su "Volim te puno + pdv. Toliko puno!", "Mile disko, ja tebe!" i "Bože baci ljubav i budi precizan".

Vincek

Adresa: Ilica 18, Ulica kralja Zvonimira 7, Trešnjevački trg 2, V. Richtera 4, Dankovečka 7, Tomićeva 2, SR Njemačke 1C, Kvaternikov trg b.b., stakleni paviljon
Radno vrijeme: ovisno o lokaciji

Slastičarnica Vincek ovog Valentinova u ponudi ima čokoladno srce s porukom, koje dolazi s drvenim čekićem, a još uvijek primaju narudžbe.

Cukeraj

Adresa: Petrinjska 61, Gajeva 4, Pakoštanska 12
Radno vrijeme: ovisno o lokaciji

I zagrebački Cukeraj ima nešto valentinovsko u ponudi. Riječ je o čokoladnoj torti za dvoje u obliku srca s natpisom "Volim te" i crvenim srcima za ukras.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.