Noina arka treba pomoć: Nedostaje im mokre i suhe hrane za mačke

Screenshot: Facebook

NOINA Arka je udruga koja postoji više od 30 godina te se godinama skrbila za ranjene i ozlijeđene životinje u Zagrebu. Iako je taj dio sada preuzelo Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, volonteri Noine Arke i dalje spašavaju životinje, a kao i svi drugi, u tome trebaju pomoć dobrih ljudi.

To se posebno odnosi na mačke. Unatoč edukaciji, većina i dalje smatra da se mačke mogu snaći same i da im nije potrebna ljudska pomoć. Ipak, to je daleko od istine. Ulične mačke kote se svaka tri do četiri mjeseca, puno njih oboli od mačje sida, mačje leukemije, panleukopenije te zaraznog peritonitisa mačaka (FIP). Osim ovih bolesti, ulične mačke su sklone buhama, šugarcima, mikrosporozi te drugim bolestima, stoga je bitno pomagati im. 

Noina Arka trenutno brine o puno mačića te su na svojoj Facebook stranici objavili apel za pomoć. Najviše im nedostaje mokre hrane za mačiće, ali dobrodošla je i suha hrana. Također, mogu im se javiti svim koji žele udomiti mačku.

MOLIMO POMOĆ U "MOKROJ" HRANI ZA NAŠE MAČJE MRVICE🙏🐾 SVI TREBAJU DOM I SVI SU NAPUŠTENI OD NEODGOVORNIH LJUDI😔 Opet...

Posted by Noina Arka on Saturday, August 17, 2024

Kako su napisali, donacije možete donijeti u prihvatilište u Franjčevićevoj ulici u Dumovcu (kraj Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba) svaki radni dan od 10 do 18 sati, a nedjeljom i praznikom od 10 do 15 sati.

Uplatu možete izvršiti na račun udruge:

IBAN: HR9823600001101542052
Udruga Noina arka, Osredak 19, Zagreb
Svrha plaćanja: "Donacija za mačiće".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.