Fatalna negativka Dolores Lambaša unosi pomutnju u "Ružu vjetrova": Split je dao dušu za pubertetlije

JASNO je da će tamo gdje se pojavi Dolores Lambaša nastati prava pomutnja. Tako je i u novoj sezoni "Ruže vjetrova", gdje Dolores glumi fatalnu negativku Tamaru Marin. Na subotnjem predstavljanju nove sezone serije u Splitu, Dolores je zablistala u bijeloj "Love sex money" Gattinonijevoj haljini i dala svima do znanja kako je presretna što je opet okružena kolegama glumcima i to u prekrasnom Splitu. Dolores, naime, neko vrijeme nismo gledali na malim ekranima, bar ne što se glume tiče.

> Nova sezona "Ruže vjetrova": Hoće li vas nove ljubavi, spletke i tajne obiteljske veze prikovati uz male ekrane?

"Ja sam uvijek u pubertetu, volim biti u pubertetu, a Split je dao dušu za pubertetlije"

Kaže kako su je kolege glumci na setu oduševljeno prihvatili i dodaje: "Ja sam luda za tim poslom, i volim to, i to sam ja". Što se njenog lika tiče, kaže da je u početku malo "tapkala", ali je ubrzo njen lik poprimio ozbiljnije konture: "Tako da sam se i ja sad uozbiljila, koliko to mogu u pubertetu. Ja sam uvijek u pubertetu, volim biti u pubertetu, a Split je dao dušu za pubertetlije". Da je na setu i više nego zabavno, svjedoče Doloresine izjave, jer lijepa glumica kroz smijeh kaže da joj je ovo "jedan divno plaćeni godišnji odmor". A o prekrasnom Splitu Dolores kaže: "Svatko tko dolazi u ovaj grad trebao je platiti kartu na ulazu, jer je ovdje jako lijepo".

Dolores u ulozi ljubomorne, tašte i osvetoljubive Tamare


Tamara je zgodna, seksi, temperamentna, samouvjerena i atraktivna odvjetnica koja poslovno surađuje s Rankom Mrčelom (Miraj Grbić). Tamara prema Ranku osjeća jaku seksualnu privlačnost i duboku opsesivnost. Ona mu je podređena, njegova igračka, koju Ranko uzima zdravo za gotovo. Privlače je jaki muškarci koji ne prežu ni od čega, već samo uživaju u životu, a Ranko je jedan od njih. Tamara voli sebe, uživa u svome tijelu, svjesna je svoje pojave pa često posjećuje teretanu, vježba, trči - aktivna je i živi punim plućima. Uživa u životu na visokoj nozi i glamuru. Svjesna je da Ranku nikada neće moći zamijeniti odbjeglu suprugu Mariju (Marina Fernandez), ali ipak pristaje biti "drugom" ženom, nadajući se kako će jednoga dana, Ranko ipak biti samo njezin. Njezin je moto "Cilj opravdava sredstvo", a njezin je cilj Ranko Mrčela. Prikriveno je ljubomorna, tašta i osvetoljubiva.

"Dobra cura s lošim navikama"


Dolores uvijek nekako zapadnu uloge fatalnih negativki pa smo je pitali i kad ćemo je konačno gledati u ulozi dobrice. "Barem sam bila neka poludobrica - dobra cura s lošim navikama", kaže Lambaša i dodaje kako bi bilo bezveze da nju kao ženu markantnog izgleda stavljaju u neke jako simpatične i nježne uloge. Tijekom dvogodišnjeg perioda "pauziranja" od glume, Lambaša se između ostalog posvetila pisanju i pjevanju. Kaže kako je to jedan njezin "ispušni ventil" i kako je po pitanju toga dosta sramežljiva, kako neke stvari nisu za iskomercijalizirati, jer možda u tom slučaju više ne bi bile takav gušt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.