Francuski okusi za hladnu zagrebačku jesensku večer



NOVA konceptualna večer zagrebačkog Tarpona ovog četvrtka donosi pravu čaroliju francuskih okusa koja oduševljava. Francuska kuhinja smatra se najelegantnijom na svijetu, a nerijetko ćete čuti da su upravo Francuzi izmislili kuhinju. Rafinirani ukus za pripremu raznih specijaliteta, kultura slow food-a s pažljivo odabranim, sjajnim vinima neka su od obilježja ove renomirane kuhinje.

Tarpon će svoje goste za premijerno izdanje koncept programa Special One @ Tarpon iznenaditi posebno odabranim francuskim jelima te bogatim izborom francuskih vina. Ovog četvrtka putujemo u mističan svijet Pariza 20-tih i 30-tih godina prošlog stoljeća. Neodoljivi mirisi francuske kuhinje začinjeni su zabavnim dijelom programa atraktivne Burlesque Morgane Le Fay.

Special One @ Tarpon u mjesečnoj rezidenciji gostima predstavlja novi koncept koji Vas programom i gastro odabirom vodi u različita razdoblja i dijelove svijeta. Sljedeći mjesec rezerviran je za zimsku bajku iz daleke Rusije koja će svojim gostima okusima i zabavnim dijelom programa pokušati na trenutak približiti svijet i bogatu rusku kulturu.
Mjesto za sutrašnje putovanje u vremeplovu za Pariz možete osigurati na e/mail adresi info@tarpon.com.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.