Imate manje od 24 sata da isprobate novi Googleov Inbox

Foto: Google

JOŠ U listopadu Google je predstavio unapređenje Gmaila na mobitelima, multiplatformu pod nazivom Inbox.

I iako nosi isti naziv kao dosadašnji pretinac za primanje pošte, Inbox radi s Gmailom, ali je potpuno odvojeno sučelje koje korisnik može, ali i ne mora, koristiti da bi pristupio svojoj e-pošti. Nova aplikacija potpuno je različit servis od Gmaila i formom i sadržajem, tvrde iz Googlea. Vizualno, platforma se ističe šarenim suvremenim izgledom i vizualno dojmljivom kombinacijom poruka i podsjetnika. Omogućena vam je napredna opcija sortiranja poruka. Olakšan je i rad s tzv. Highlights sadržajima, čime je poboljšana vidljivost i dostupnost važnijih poruka i materijala.

Inbox aplikacija, prilagođena pametnim telefonima omogućuje, primjerice, namještanje vremena kada će se neka poruka pojaviti u inboxu, što je već poznato korisnicima Boomeranga. Nova Googleova aplikacija donosi i novosti kada je u pitanju arhiviranje poruka, kao i kod pisanja nove poruke.

Inbox je dosad korisnicima bio dostupan samo putem pozivnice, a Google je prije tri sata objavio da upravo kreće "Inbox Happy Hour", odnosno dan, u kojem, ako želite pristupiti Inboxu trebate samo poslati e-mail s Gmaila na inbox@google.com i stići će vam pozivnica.

Ovo je prvi put da je Google otvorio mogućnost za dobivanje pozivnica na 24 sata te prva takva promocija u 2015. godini, a zanimljivo je da se to događa na isti dan kad je dostupan postao Outlook za iOS, piše TechCrunch.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.