Zagreb opet odabran kao domaćin: Stiže 25 najljepših Gentleman´s Choice djevojaka za 2013. godinu

Foto: GC

REGIONALNI projekt Gentleman's Choice u klubu The Room velikim glamuroznim partyjem u petak 22.03. predstavit će hrvatskoj javnosti najljepše djevojke za 2013. godinu.

Grad Zagreb je tako po drugi put izabran kao grad domaćin koji će tog vikenda ugostiti više od 100 najljepših žena regije. Odabir 25 najljepših djevojaka u 2013. službeno je već počeo, te se svakodnevno objavljuje po jedno ime djevojke koja je ušla u TOP 25. Vjerna publika koja svakodnevno prati novosti i aktivno sudjeluje u izboru 25 najljepših djevojaka do sad je odlučila kojih 17 od 25 djevojaka su najljepše.

Poznato je već kako brend nije samo virtualna stvarnost, te nam tako u Zagreb stiže više od 100 ljepotica, a među njima i odabrane Emma Golijanin, Kristina Lazić, Mila Kalađurđević, Tanja Dimovska, Aleksandra Nikolić, Teodora Berić, Jelena Petrović, Erna Kurtanović, Ksenija Zagrađanin, Anita Bukovica, Eleonora Ella Predin, Ivana Đujić i Tijana Pejčić. Boje Hrvatske ove godine dosad brane tri ljepotice; Zlata Stefanova, Valentina Miletić i Melita Fabečić.

Biti dijelom Gentleman's Choicea brojnim je djevojkama iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije postalo je stvar prestiža. Zahvaljujući neobičnoj ideji i izvrsnoj realizaciji, Gentleman's Choice je postao jedan od najpopularnijih i najprepoznatljivijih online brendova na području cijele jugoistočne Europe. GC predstavlja mnoge prelijepe djevojke koje većinom još nisu poznate javnosti. Svojim predstavljanjem na GC-u, one su približene fanovima, modnim agencijama, domaćim i stranim, fotografima te široj javnosti. Ovo predstavljanje se radi u jedinstvenom stilu GC-a.

GC je započeo s predstavljanjem brojnih ljepotica 2010. godine te svake godine proglašava Top 25 za narednu godinu. Od 2010. brojne djevojke predstavljene na GC platformi su postale poznate, imaju milijune fanova te su im se time otvorila mnoga vrata show buisnessa.
GC danas predstavlja nekoliko stotina najljepših djevojaka iz regije, a samo u prvih mjesec dana zabilježio je gotovo milijun i pol posjetitelja, te nevjerojatnih 23 milijuna otvaranja stranica! Uskoro će se preseliti na domenu www.gentlemans.com, a priprema se i mobilnu verziju za Apple i Android uređaje.

Podsjetimo, krajem 2011. godine u Zagrebu je također održan Gentleman's choice party kojim je po prvi put predstavljen jedan od najuspješnijih regionalnih projekata. Sto najljepših djevojaka iz regije opet nam stiže Zagreb, ovaj put u jedan od najpopularnijih zagrebačkih klubova – The Room.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.