Amerikanka koja boravi na Čiovu: Ove četiri greške nemojte raditi u Hrvatskoj

Screenshot: TikTok

Amerikanka Ellie sa svojim partnerom Bosancem putuje po raznim destinacijama. Svoje avanture dijele na TikToku pod korisničkim imenom @ellieandsenci. Nedavno su objavili da će ovo ljeto provesti na otoku Čiovu.

"Prekrasno je ovdje", napomenuo je par u jednom od videa. Biciklima su prošli otokom kako bi ga razgledali te su posjetili neke plaže. 

@ellieandsenci Senći’s rendition of "Just the Two of Us" just unlocked a new core memory for me 🥹 Spend the day with us while we’re living in Croatia! 🇭🇷🚲☀️🌊 #balkan #travelvloggers #adayinmylife ♬ original sound - Ellie & Senci 🇺🇸🇧🇦

"Jedite burek i proizvode iz pekare"

Ellie je potom snimila video u kojem je pratiteljima objasnila koje četiri greške ne smiju nikada napraviti u Hrvatskoj.

"Nemojte plaćati precijenjene doručke. Umjesto toga probajte burek i ostale proizvode iz pekare", rekla je. "Drugo, nemojte pokušati platiti kunama jer Hrvatska sada koristi euro", nastavila je Ellie.

"Nemojte podcjenjivati prijevoz trajektom. Ako želite posjetiti otoke, trajekt će vam biti najbolji prijatelj", rekla je tiktokerica. "I četvrto, nemojte zaboraviti obuću za vodu. Osim što ćete biti kul, spasit ćete stopala od boli na kamenitim plažama", zaključila je Ellie.

@ellieandsenci #4 is the biggest wild card but my savior in coastal croatia 🤣 #dalmacija #traveltips #balkan ♬ original sound - Ellie & Senci 🇺🇸🇧🇦

Hrvati su joj u komentarima poručili da u Hrvatskoj doista nema potrebe za obućom za vodu. Pišu da to nitko ne nosi, da doista nije kul i da kamenite plaže uopće nisu strašne za stopala. 

Objavljuju i na Instagramu

Ellie i Senći imaju i profil na Instagramu, gdje ih prate 22 tisuće ljudi.

U opisu profila napisali su da putuju Balkanom i da se trenutno nalaze u Hrvatskoj. Ranije su posjetili Hercegovinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.