Antonela objavila fotke s Messijem nastale na moru, pažnju privukla nogometaševa noga

Foto: Instagram

Lionel Messi i njegova supruga Antonela Roccuzzo uživaju na odmoru nakon Copa Americe.

Antonela je na Instagramu objavila nekoliko fotografija. Pozirala je sama, sa suprugom i s njihovim prijateljima. Objava je u jednom danu skupila pet milijuna lajkova. Međutim, Antonela nije otkrila gdje odmara sa suprugom.

Pažnju je privukao Messi, koji na nozi ima ortopedsku čizmu.

Podsjećamo, Argentina je nedavno osvojila Copa Americu. Messi je u finalu zadobio ozljedu ligamenata desnog gležnja, pa je u 66. minuti morao izaći iz igre. Kamere su ga potom uhvatile kako na klupi nezaustavljivo plače. Srećom po Messija, Argentina je i bez njega uspjela nadigrati Kolumbiju i osvojiti drugi uzastopni naslov na Copa Americi te 16. ukupno. Nakon utakmice je Messi kao kapetan podigao trofej, koji je njemu bio ukupno 45. u karijeri.

Tada su nogometaša došli podržati Antonela i njihova djeca. 

Zajedno su od srednje škole

Lionel Messi još od srednje škole ljubi samozatajnu Antonelu. Upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a kruže priče da je Leo s devet godina htio da mu ona postane žena te da joj je često pisao ljubavna pisma.

Za razliku od mnogih drugih supruga nogometaša, Antonela pokušava čim više izbjegavati medije i javnost. Messi ju je javnosti prvi put predstavio 2008. godine i tad je privukla veliku pozornost. Ipak, ostala je samozatajna te detalje o njihovom privatnom životu otkriva ponekad na Instagramu. Studirala je stomatologiju, no taj je studij prekinula kako bi se posvetila komunikologiji. Naposljetku je odustala i od toga te se posvetila manekenstvu.

Messi i lijepa Argentinka imaju tri sina. Najstariji Thiago rođen je 2012. godine, a tri godine kasnije na svijet je stigao i Mateo. 2018. godine dobili su i trećeg sina Cira. Vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.