Brat Anđe Marić uredio stari stan u Budimpešti, iznajmljuje ga za 970 eura mjesečno

Foto: Instagram

Mlađi brat Anđe Marić, Zoltan, preuredio je stari stan u Budimpešti koji je pripadao njihovoj baki i sada ga iznajmljuje. 

"Zdravo prijatelji, moj brat je upravo završio adaptaciju starog stana moje bake u centru Budimpešte. Košta 970 eura mjesečno s uključenim režijama", napisala je Anđa na Facebooku te podijelila fotografije stana. 

Napominje da je stan moguće unajmiti na minimalno mjesec dana.

Kako piše na stranici za najam stanova, ovaj stan ima 69 kvadrata. Sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka, kupaonice, toaleta, kuhinje, ostave i hodnika. "U cijenu je uključeno tjedno čišćenje", stoji u oglasu. 

U komentarima su Anđini pratitelji hvalili uređenje stana. "Prekrasno, svaka čast", "Pohvale za brata", "Predivno, od klasičnog do art detalja", "Stan je neprepoznatljiv", "Predivno, pogotovo kuhinja", "Luster u kuhinji je top", neki su od komentara.

Zoltan radio za Elona Muska

Anđa rijetko objavljuje fotografije sa svojim mlađim bratom, no krajem prošle godine otkrila je poneke detalje o njemu. Od milja ga zove Bubo jer su ga, kako je jednom rekla, "puno ljubili kad je bio mali". 

"Ovaj super zgodni dečko je moj baby brat koji je prošao ispod radara javnosti i koji je želio da ostane tako. On je jako super, svi koji ga znaju ga jako vole, volio ga je i Elon Musk kojem je bio u timu 25 guns koji su gradili tvornicu Tesle u Berlinu gdje moj Bubo živi", napisala je.

"Zamislite koliko dugo sam morala čuvati ovu tajnu i jedva sam izdržala i on ne samo da je super stručnjak, on je i super buraz koji mi pomaže da se osjećam normalno i voljeno i da imam sve sređene papire kada dođe par puta godišnje i odvede me svugdje gdje trebam. Bože hvala ti na ovom blagoslovu", dodala je.

Osim Zoltana, Anđa ima i starijeg brata, glazbenika Jerka Marića. S njim je i poslovno surađivala. Jerko je karijeru započeo kao gitarist i autor pjesama grupe Flare koju je osnovao s Anđom, a 2005. osnovao je i grupu Adastra.

Uz autorsku i glazbenu karijeru završio je i studij za inženjera zvuka na australsko-britanskom Institutu SAE u Ljubljani, a osim po glazbenoj karijeri, poznat je i po humanitarnom radu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.